Acupunctuur

Wat kan acupunctuur voor U doen?

 • Reduceert stress
 • Stimuleert de natuurlijke pijnstillers van het lichaam
 • Bevordert circulatie
 • Reguleert het centrale en autonoom zenuwstelsel
 • Reguleert het endocrine systeem

 

Elk lichaam is in staat zichzelf te herstellen na ziekte of ongeval. Soms werkt het zelfherstellend mechanisme van het lichaam niet goed, door ziekte, ongeval, voeding, stress of een auto-immune aandoening. Soms heeft het lichaam een extra duwtje in de rug nodig om te kunnen herstellen.  Acupunctuur is de ideale manier om het lichaam te helpen om zichzelf te herstellen.  Kortom de “Quality of life” verbeteren, waardoor u terug volop van het leven kan genieten.

Door het inbrengen van ultrafijne gesteriliseerde naalden activeren we het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De behandeling is zo goed als pijnloos en wordt door de meeste mensen als uiterst ontspannen ervaren.

 

Acupunctuur is...

100% veilig

Bewezen effectief

Enorm krachtig

Ontspannend “Zen”

Acusana acupunctuur

Enkele weetjes over acupunctuur

 1. Acupunctuur stimuleert het lichaam om endorfines aan te maken, dit zijn de pijnstillers van het lichaam die 100x sterker zijn dan morfine.
 2. Acupunctuur beïnvloedt de hersenen, inclusief het limbisch systeem welke instaat voor de manier waarop we pijn waarnemen en erop reageren.
 3. Acupunctuur werkt vaatverwijdend, welke de doorbloeding verbetert naar delen van lichaam waar weefsel beschadigd is.
 4. Acupunctuur kan worden gebruikt wanneer een disfunctionele spier een triggerpoint geworden is door acute of herhaaldelijke stress, hierdoor komt de pijn steeds en in het bijzonder naar dit triggerpoint.
 5. Acupunctuur activeert het parasympatisch zenuwstelsel, wanneer dit geactiveerd wordt, verkeert het lichaam in staat van “rust en herstel”.  Dankzij deze activatie kan het lichaam eenvoudiger genezen en regeneren, hierdoor oefent het lichaam activiteiten uit zoals vertering, ontgiften en immuniteit opbouwen.
 6. Acupunctuur heeft geen negatieve bijwerkingen, het grootste risico is dat U zich beter zal voelen ! Kortom je hebt niets te verliezen !

Vraag hier uw gratis intakegesprek aan.

Stuur ons een mailtje, en wij nemen spoedig contact met jou op!
Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

  × Whatsapp ons !